Sayın Firma SAHİPLERİ,
Minecraft sunucumuz,
her gün ortalama 60 aktif oyuncuya, hafta sonları ise
100e kadar oyuncuya ev sahipliği yaparak sürekli büyüyen ve dinamik bir topluluk oluşturmuştur. Oyuncu kitlemiz, Minecraft ekosistemine bağlı, aktif ve oyun içi etkinliklere büyük ilgi gösteren bir yapıya sahiptir. Bu doğrultuda, sunucumuza değer katabilecek, oyuncu topluluğumuzla etkileşim sağlayabilecek
sponsor firmalar ile iş birliği yapmayı amaçlamaktayız. Minecraft sunucumuz, markaların geniş bir oyun sever kitlesine ulaşmasını sağlayacak etkili bir reklam platformu sunmaktadır. Sponsorluk kapsamında, firmanızın dijital görünürlüğünü artıracak ve oyuncuların doğrudan erişebileceği çeşitli reklam ve tanıtım fırsatları sunulacaktır.
🏆
Sponsorluk Kapsamında Sağlanabilecek Avantajlar:
✅
Sunucu içi reklam alanları: Oyuncuların sıklıkla gördüğü noktalarda firmanızın logosu, reklam panoları veya özel mesaj sistemleriyle tanıtım yapılabilir.
✅
Discord & web sitesi entegrasyonu: Sponsor firmalar, sunucunun resmi
Discord sunucusunda ve web sitesinde öne çıkarılarak geniş bir oyuncu kitlesine ulaşabilir.
✅
Etkinlik sponsorluğu: Düzenlenecek özel etkinliklerde firmanızın ismi ön planda olacak ve oyuncular etkinlik boyunca markanızı tanıyacaktır.
✅
Özel iş birliği fırsatları: Oyunculara özel promosyonlar, indirimler veya markanızı destekleyen oyun içi etkinliklerle, firmanızın hedef kitlesiyle doğrudan etkileşim kurması sağlanabilir.
📊
Minecraft Sunucumuzun Potansiyeli:- Günlük 60+ aktif oyuncu, hafta sonları 100e varan oyuncu trafiği
- Sürekli büyüyen ve aktif bir oyun topluluğu
- Düzenli etkinlikler ve turnuvalar sayesinde yüksek oyuncu etkileşimi
- Uzun vadeli marka bilinirliği için ideal reklam ortamı
Tanıtım konusuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Bizimle çalışarak,
markanızı doğru hedef kitleye ulaştırabilir, oyuncularla doğrudan bağlantı kurabilir ve Minecraft dünyasında firmanızın tanınırlığını artırabilirsiniz. ☄️ Aradığımız özellikler;
32GB Ram, minimum ryzen 9 7950x işlemci.
📩
Sponsorluk hakkında detaylı bilgi almak ve iş birliği fırsatlarını görüşmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. R10 Üzerinden mesaj gönderek numaramı alabilirsiniz.