Scicek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PinTB
İstediğiniz E Ticaret sitesine istediğiniz ülkeden hit çekebiliriz. Dilediğiniz ülkeden hit hizmeti verilmektetir.
2500₺ KDV DAHİL 1 YILLIK LİSANS

https://www.youtube.com/watch?v=W8hd...ature=youtu.be

FiYAT BİLGİSİ İÇİN WHATSAPP

PinTB Nedir ?
PinTB hiç bir web siteye gerek kalmadan otomatik pinleme yapan masaüstü pin to pin programıdır.
-Kullanıcı Mail kısmına Pinterest giriş mailinizi ekleyiniz-Şifrenizi yazınız-Pin zamanı kaç saniyede pinleyeceği
-Board ismi pinterest hesabınızda hangi panoya pinlemek istiyorsanız tam ismini yazın yoksa pinlemez.
-Link : Pinlerin gideceği adresi yazınızKelime: Buraya yazdığınız kelimelerle alakalı pin bulup vereceğiniz pintereste pinler
Not: 1 Den Fazla kelime ekleyebilirsiniz bunun için virgül ile ayırınız. Örnk :Travel,Londra,Milan
Özellikleri
Verdiğiniz kelimeyle alakalı pinteresti tarar ve resimleri başlığı ve açıklamayı çekerek eklediğiniz pinterest
adresine otomatik olarak pinler..
Çok basit bir arayüze sahiptir kullanımı çok kolaydır.
Engele takılmadan çok hızlı pinleme yapabilir.
Programı başlattıktan sonraki herşey otomatikdir.
Kullanıcı sözleşmesi : PinBT 'u elimizden geldiği kadar güncel tutmaya çalışacağız , pinterest yada google tarafından yapılacak bir engellemede para iadesi yapılmayacakdır.
iLETİŞİM WHATSAPP TIKLA
Bütün Yaptığımız Botlar aşağıdaki linke tıklayınız
Yaptığımız bütün çalışmalarımızı buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yoğun İstek Üzerine Bir Pinterest Hesabımın Görüntüsü
30-07-2023

Bizi Tercih ettiniz için Teşekkür ederiz

Merhaba iki hafta önce satın almak için yazmıştım size whatsapptan, bir iki birşey sormuştum sonra cevap vermediniz ve bir tık ghostlandım gibi oldu. Müsait olduğunuzda geri dönüş yaparmısınız satın alayım artık..