tematem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eklediği sermaye sizin 4-5 katınız gibi bir tutarsa mantıklı olabilir.
Daha aşağısı zaten size para bırakmaz. Kar payı yüksek bir ürün değilse koyduğunuz parayı bile çıkarmakta zorlanabilirsiniz.
En güzeli tek devam etmek
Benim ekleyeceğim sermaye 0 ₺ hocam, ben sadece satışını yapacağım sermayeyi kendisi sağlayacak.

Lawliet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim konudan anladığım, senin ona değil de onun sana güvenmesi gerekiyor. Senin kaybedeceğin ne var burada? Etliye sütlüye karışmayacaksa iş zaten senden dönecek. Eğer bir sözleşme, senet vs. istiyorsa da şartları ikinizi de koruyacak şekilde ayarlayıp yaparsınız. Yani insanlar sevmiyor diye bir insanla ortak olmaktan tereddüt edilmez. Şahsi tereddütlerin vardır, kişisel çekincelerin vardır ayrı. Ama elalem ne der düşüncesi bana hep mantıksız gelmiştir.
Teşekkürler güzel yorumunuz için

serhanceyhan16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen kararını vermişsin de kendini rahatlatmak için sebep arıyorsun gibi. Başkasının malı, başkasının malıdır. Az veren maldan (arkadaşın), çok veren candan (sen) verir demişler.
İyisine, kötüsüne, her şeyine kefil olamayacağın biriyle ortak olmayacaksın. Şahsi fikrim. Etkilemek istemem. Başarılar dilerim. Allah yolunu bahtını açık etsin inşallah.
Âllah razı olsun hocam, kendisinin geçmiş hayatını biliyorum ve dediğim gibi çok defa denedik olmadı, ama o zamanlar kendisinin de hiçbir şeyi yoktu fakat şu an 300M₺ serveti var ve iş yapabilmemiz için 200.000₺ sermaye koyuyor ben hiç sermaye koymayacağım sadece ürünlerin satışını yapacağım.

ysnkrpc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, bir laf vardır: 'El sikiyle gerdeğe girilmez' diye. Bence en iyisi, eğer yapabiliyorsanız, tek başınıza devam etmek.
çok güzel dediniz hocam ağzınıza sağlık.
Tabii ki de imkanım olsa tek başıma yapmak isterim fakat 2 şekilde de kaybediyorum maalesef.
Sermayem yok 0'ım cezaevinden yeni çıktım.
tüm hesaplarım blokeli hiçbir şekilde bankayla işim yok ürün satışı yapsam bile parayı nereye alacağım? Mecburen başkasına ihtiyacım var, kendisinin şirketi var mağazayı kendisinin vergi levhası üzerine açacağım.
Sermayeyi halletsem hesabım yok
Hesabı halletsem sermayem yok
(şahıs şirketi kurarsam şayet şirket hesabı açabiliyor muyum? Tüm hesaplarım blokeli savcılık kararı ile, bununla ilgili bilginiz var mı?)