webhancher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
lazer epilasyonda 2 senedir giden biri olarak, soprano marka buz lazere gidin. %80 oranında göğüs ve sırt başarısı oldu diyebilirim. toplam 10 seanas falan gitmişimdir. diğer buz lazer orjinal buz lazer değil kesinlikle para tuzağı olduğu için gitmeyin. soprano marka buz lazer pahalıdır ama tüm epilasyon sistemlerini tek başına yapar 3 dalga boyudur ve cok hızlı biter seanslar.
Teşekkür ederim hocam. Bu diğer lazer epilasyon konusunda da o cihaz önerilmiş. Mümkünse o cihaz olan bir yere gideceğim.
aglooka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birincisi yaşın genç hocam. ama yine de kafaya koydum gideceğim diyorsan tüm üst vücut için gidiyorum izmir alsancakta, öneri yapabilirim
Aynı şekilde bende üst vücut düşünüyorum hocam. Genetik olduğu için arkadaşlarıma göre acayip şekilde çok hocam. Artık makine de zaman kaybı gibi geliyor kesin gideceğim. Öneri yapabilirseniz sevinirim.
KutluSeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
izmir'de novar poliklinik tavsiye ediyorlar hocam, bi arkadaşım da oraya gidecek, kıl köklerinize göre başarı oranı artabiliyor, seans başı ücret veriyorlardı bi arayın sorun isterseniz
Bilmiyordum hocam sağolun öneri için bı soracağım. Giden olursa daha iyi olurdu açıkçası ama yinede bı soracağım. Teşekkürler.