MuratEfendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam Malatya'da erkek lazer epilasyon merkezimiz var merak ettikleriniz varsa sorarsanız sizlere yanıtlayayım hemde herkese bir cevap olur
Hocam kesinlikle çözüm olmayacağının farkındayım fakat sizce hangi cihazı kullanan yerlere gitmem gerekir ve şuan kinden daha fazla şekilde bir yan etki gösterir mi
enesbzks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam size sınırsız atış lazer aleti verelim istediğiniz gibi kullanın. Paranız da cebinizde kalsın.
Hocam tam onlardan anlamıyorum fakat yine de kafamda bir fiyat oluşturması açısından ürün ve fiyatı iletebilir misiniz
angelicmoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kesinlikle dikkatli seç gideceğin yeri. Ben saçma sapan yerlere gidip yüzümü yaktım iz kaldı bozuk 5 kuruş büyüklüğünde. Direkt olarak kıl köküne vuran alexander - dr clove cihazı var. Bunu kullanan firmalara gidin. Lazer %100 bitirmiyor bilginiz olsun. Gitmeyi bıraktığınız anda 1-2 ayda tekrardan çıkmaya başlar. 10 seans 1500-2000 gibi yerlere de gitmeyin. Seans başı ücret verin bence.
Aynı şekilde hocam zaten ondan dolayı başta yüz ve enseye yaptırmak istemiyorum. Göğüs ve Sırt bakayım dedim ama hangisine gideceğimi kestiremedim bu cihaz ismini de mutlaka soracağım. Ona göre @MuratEfendi; hocama bı soracağım. Onlarda bu işle ugrasiyormus bilgisi vardır diye düşünüyorum.