ArtStoreUqur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kolpa diyenler bilmiyir hocam. Doktoru direk Muaf edebilir. Çünkü kulağa basit gibi gelse de ciddi bir rahatsızlık ve tedavi koşulları yoksa/sağlanamıyorsa gönderebilirler.
Ben 2010 da yaptım askerliğimi Sırasıyla astım bronşit sinizüt hepsi var ben de. Benim ciğerlerimde problem vardı koşuda 1. Olmama rağmen spordan muaf oldum. Geceleri aniden nefesim kesiliyordu bu da benim psikolojimi çok etkiledi bunu doktora anlattım. (Bu arada sesinden dahi anlıyor doktor) Hemen ilaç yazdı yatış yap dedi yapmadım o kadar kalabalıktı ki komutanım burda ben dsha çok hasta olurum dedim yerin iyiyse yatış vermiyorum o zaman dedi. Komutan hastalığımızı Öyle git gel kontrol altına aldı sağolsun. Ya bir rüzgar yetiyordu ciğerim çıkacak gibi öksürüyordum. Neyse ki Atlattık
Doğru hocam alanlar var bir umut olabilir. Şartı vs de olabilir bilemem tabiiki de alan varken kolpa demek saçma

Amin hocam cümlemize.

ua87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Astımla askerliğin alakası yok.Komando,C timi falan olamazsın elerler.

Benim arkadaşım Y.Foçada komandoydu adam nefes alamamasına rağmen mecbur eğitimlerin hepsine koşuya giriyordu.Sonra komando muayesinden çakınca kurtuldu eziyetten.Adam nefes alamıyor.Zorla koşturuyorlardı laf dinleyen yoktu.Koşacaksın diyorlardı.

Birde o arkadaşına söyle astımken sigara içmek yanlış anlamada mallık.

Bu arada senin arkadaş sağlam sallıyor sakın güvenme ona.Astımıda kolpadır onun muhtemelen...
Valla zaten 3 lafından 1i yalandır genelde o yüzden inanmadım sormak istedim. Amacım sadece merak. Eğer cidden aldıysa da tebrik etmek lazım.