Blackbirdtech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. dışkılamayı bekleyin, eğer 2. dışkıda da kan görürseniz vakit kaybetmeden veterinere gidin şuan için konuşuyorum.
Eğer dışkılama olmaz ise yarın ilk işiniz veterinere götürmek olsun.

Masraflara ve duruma gelecek olursak bir çok şey olmuş olabilir önceden ne masrafı ne de durumunu kestirmek sadece kanamanın olmasına göre belli olmaz.
Kan tahlilleri ultrason ve ya röntgen gibi şeyler yapılabilir. Ortalama olarak maliyeti 2000₺ gibi bir rakam tutabilir + olarak serum ve diğer ilaçlar dersek tahmini 3-4 gibi rakamları görebilirsiniz.

Duruma gelecek olursak dışkıdan kan gelmesi iyi bir şey değildir, hiç bir koşulda iyi ve ya normal kabul edilemez.
Yabancı nesne yemiş olabilir ve ya bağırsaklarında yara olabilir. Ve daha kötüsü gençlik hastalığı olabilir, kurtulma ihtimali %5 ila %7 arasındadır. Tabi bu en kötü senaryo. Umarım öyle bir durumu yoktur. Allah yardımcınız olsun, kedinize de biran önce şifa versin. Lütfen ihmal etmeyin...
Sağolun hocam, chatgpt ye fotoğrafları ilettim ve kedim hakkında biraz daha detay verdim. Parazit,kurt veya anüste tahriş olabilir dedi. Yarın veterinere gideceğim zaten ama detayları size de vermek istiyorum belki fikir yürütürsünüz.
Ankara kedisi, 4-5 aylık, bugün karma aşı oldu, dün biraz yaş mamayı fazla verdim galiba lakin geçen hafta da kan gördüm kumda galiba tam emin değilim, halsizlik hiç yok, iştah fazlasıyla yerinde.