Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çıtır hasarlı tesla y low range yada togg der geçerim. hatta 1-2 yaş eski v1 togg denk getirirsen çok iyi olur tüm güncellemeleri ömür boyu ücretsiz alırsın. hatta trumoru indirip beklemeden hazır araçlardan kredi filan zorlar 300-400 daha çıkıp sıfır kovalardım. toggda sıfır faiz avantajı kredi kolaylığı var yeni modellerde malesef herşey paralı olacak, ancak zam yemesi gündem şuan. 2.4 gibi fiyatlar dillendiriliyor en azından güzel bi yatırım olur.

byd bizzat inceledim evet çok hoş duruyor ama 3-5 seneye dökülür hissi var güven vermedi hiç bi şekilde üzerindeki herşey emanet duruyor gibi kapıma koymam...
dediğim gibi hocam togg düşünmüyorum. ben bizzat gidip bayide falan incelemedim BYD'yi ama izlediğim inceleme videolarında herkes fiyatına göre çok kaliteli olduğunu söylüyordu. kafam karıştı şimdi

tachyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.7'ye 3. çeyrekten ititbaren sedan Togg satılacak. Tasarımı çok güzel. Hibrit Byd Seal de gayet güzel bir alternatif. Zaten bence elektrikli otoda dünyada en iyi seçenek şu anda Byd. Açıkçası ben alacak olsam ilk düşüncem Byd olur.

togg haricinde evet hybrid de düşünüyorum ancak hybrid olayında da toyota haricindekiler pek güven vermiyor nedense. bi de hybrid motorların ileriye dönük problemli olduğunu da söylüyorlar o yüzden vazgeçmiştim