derlerya hep TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN, PREZENTABIL... bu meşhur cumlelerle işimiz yok
sadece
ankara merkezde bulunan revize edılecek olan daıremız ıcın en azından bı gelıp gorup çokta astronomik fiyat vermeyecek, (ki abartılı fiyatlar alıyoruz, ortalama fıyatlar hakkında fıkrımız mevcut)
işin hakkı neyse onu ısteyecek mağdur etmeyecek bir usta veya ekıbı ıle calısacak usta arayısımız mevcuttur. tanıdıgı olan ve üsttekı şartları karsılayan birilerini biliyorsanız

pm ıle bılgı verırseniz sevınırım
lokasyon çankaya. (teraslı dublex daire)
Hocam merhaba posta kutunuz dolu. Tadilat işi ile ilgili yazıyorum, profilimde ki whatsapp'tan ulaşabilir misinizi? İsteklerinizi netleştirelim, yerinde keşif ve rölöve aldıktan sonra fiyat teklifimizi sunabiliriz. Bu arada bir konuya değinmek isterim hocam 2M kesinlikle çok değil, burada esas olan nokta şudur; gerçekten 2M edecek iş yapılacak mı? Ben sizin önünüze seçenekleri sunarım, sizin seçtiğiniz malzemeye göre fiyat çıkar ortaya. Metresi 2.000 TL'ye de mutfak tezgahı var, 20.000TL'ye de! Türkiye graniti var, İtalya graniti var. Laminant nasıl olacak, kullanılacak boya nasıl olacak. Kabaca söylüyorum, mutfak nasıl dekore edilecek, elektrik tesisatımız komple değişecektir muhtemelen ama Çin malı teneke kablo da var, Türk malı saf bakır kablo da. Banyoyu nasıl dekore edeceğiz, ben çizimleri yapar size sunarım. Tüm bunların malzemesini siz kendiniz seçeceksiniz, marka ve model tarafınızca belirlenecek. Örneğin sadece duş başlığını 90-100k gibi fiyatlara satan
hansgrohe'den şunun gibi 330 bin liralık bir batarya seçerseniz