amacınız " kazanmak ", önce bunu aklınıza yazın. kaybetmek değil, kazanmak. oyunu, kumarı, görüntüleri unutun. tek şey istiyorsunuz, kazanmayı.

o halde, kazancı neden risk içeren bir yerde arayasınız? derdiniz kazanmaksa şayet, bunun bin türlü yolu, yöntemi mevcut.

örneğin geçin kaliteli shorts içerikler nasıl üretilir buna kafa yorun, kanal kurup shortslar ile kazanmaya çalışın.

websitesi nasıl kurulur, seo nasıl yapılır, google'dan nasıl trafik çekip gelen kullanıcı kazanca çevrilir bunlara kafa yorun, bunlarla kazanın.

kumarın en büyük saçmalığı. bakın yanlışı demiyorum, saçmalığı. hem vaktini alması hem bir şey katmaması(katma değer) hem de elindeki avcundakini saniyeler içinde senden söküp alma ihtimalinin yüksekliği. üstelik bir de bağımlılık yapıyor.

bir insanın bunların peşinden koşması için aklı çıkarıp kenara koyması o halde yaşamına devam etmesi gerek.

bu değerlendirmeleri iyice yaptığınız zaman, yahu ben niye aklımı kenara koyup yaşıyorum demeye başlar ve kendi iradenizle adım adım dönersiniz bu gereksiz, saçma yollardan.

kazancı hedefliyorsunuz. bu hedefe koşarken hem size bir şeyler katacak konularla ilgilenin, katma değerinizi artırın hem de daha risksiz koşullarla yolunuzda yürüyün. paranız büyük oranda cebinizde kalacağı gibi sonuç elde etmeye başladığınız andan itibaren ulaşabileceğiniz miktarlar tamamen ucu açıktır. başarınızı ne kadar artırdığınıza, ne kadar daha büyük işler yaptığınıza bağlı olarak her şey sizin elinizdedir.

bu muhakemeleri tamamlayın, kumar mumar bir daha adını duydukça mideniz bulanır ve daha doğru yollarda emek sarf etmeye başlarsınız.