Aslında yeni bir başlık açacaktım ama hazır başlıkta varken konuyu hortlatalım
igtr son zamanlarda iyice bozdu kendini. Öncelikle yorum konusunda sınıfta kaldılar keşfet etkili özel kaliteli yorum satın alıyorsunuz gelen yorumların %50 den fazlası 'çok güzel bir paylaşım olmuş' şeklinde yapılıyor. Diğer yarısıda konudan tamamen bağımsız alakasız yorumlar. Destek talebi açıyorum durum böyle böyle düzeltin diye, yorumları silmeseydiniz kontrol ederdik mesajı atıyorlar. Silmeyip ne yapacaktık alakasız yorumları bilmiyorum. Özel yorum satın almamızı tavsiye edip bizi özel yorumlara yönlendiriyorlar hadi diyoruz hatadır olur özel yorum alalım yorumlarımızı kendimiz yazalım yazıyoruz bu seferde içerisinde zerre hakaret küfür aşağılama vs olmamasına rağmen siparişi iptal ediyorlar.
Bununlada kalmıyor tiktokta keşfet etkili paketler satın alıyorsunuz atıyorum 100 beğeni 100 paylaşım 100 kaydet vs kaydet geliyor alakasız alakasız yorumlar geliyor bakıyorsun beğeni yok bekle bekle beğeni gelmiyor haliyle beğenide olmayınca bot olduğu kabak gibi çıkıyor ortaya. Bakiyeden düşüyor ama kesinti yaparken hiçbir problem yok.
Desteğe yazıncada insanları aptal yerine koyup saçma saçma savunmalarda bulunuyorlar.
Bakiyemi kartıma iade edin diyorum iade edilmiştir mesajı geliyor ne iade ediliyor ne işlem yapılıyor.
Hesabımdaki bakiyeyi tüketip çıkmak için facebok gönderi beğenisi alıyorum sipariş tamamlanıyor ama tek bir beğeni gelmiyor. Desteğe yazıyorum tamamlanmıştır diye cevap alıyorum, tamamlanmadı kardeşim gözümüz görüyor takip ediyoruz.
Açıkçası 3-5 kuruş için saf yerine konulduğumu düşünüyorum.
Bakiyeyi bitirebilirsem birdaha kullanırmıyım ASLA tavsiye edermiyim KESİNLİKLE ETMEM. Bu yazıdan sonra utanırlarmı peki HİÇ SANMIYORUM