victories adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özellikle öğrenmek istediğiniz konu nedir, agent deyince çok geniş bir alanı kapsıyor, alabileceğiniz en iyi sunucuyu alarak n8n ile işe başlayabilirsiniz.

Kendinize bir konu belirleyin, örneğin wordpress siteye makale oluşturup günlük resimli 5 içerik yükleme yapmak gibi, bu şekilde belirlediğiniz konuyu eksiksiz halledebildiğinizde zaten hepsini çözmüş olacaksınız. Özellikle takıldığınız bir yer varsa ona göre yardımcı olalım.
hocam ilk olarak make daha kolay geldi make akademi de advanced seviyesine kadar geldim ama teknik bilgim olmadığından sonrası hem sıktı hemde artık kafam almamaya başladı.
sonrasında make üzerinde basitçe telegram botu yazdım. telegramı izle, gelen mesajı geminiye aktar ordan gelen cevabı da telegramda msj at diye. sonrasında başka neler yaparım diye düşünüp araştırırken make in aslında basit ve hızlı işlerde n8n in daha komplike işlerde kullanılabildiğini görüp n8n e başladım. ama orda sıfırdan birşey şimdilik yapamıyorum ama hazır templateler çok var. bazı templateleri kendime göre düzenlemeye çalışıyorum şimdilik ama bu tarafı daha çok geliştirmek istiyoru yani aklıma gelen bir kompozisyonu direk yapabilecek seviyeye gelmek için bir yol gösterisi ve kaynak arıyorum, aslında bana balık tutmayı öğretecek bu yolda takıldığım yeri soracağım bir yer, kişi lazım