StyleWaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum, Instagram - Youtube keşfetini sıfırla. Gerekirse o hesapları kullanma, hiç bir zaman verdiğin parayı geri alamayacaksın. Elin, ayağın tutuyor kaybettiklerini beden gücüyle - beyin gücüyle geri kazanmaya çalış. Farklı bir uğraş ile zaman geçir.
TurkPanelin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Farklı uğraşlar ile kendinizi meşgul edin. Şuan batan biri olarak konuşuyorum işin içinden çıkılmaz bir hal aldığında anlıyorsunuz durumun vahimliğini. Hani kazanmak için girmiyorsunuz bir süreden sonra, keyfi olunca da maddi hasar farkında olmadan çığ gibi büyüyor.
Vulcanist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir sanal kumar bağımlısı olarak; hesabımı süreli olarak dondurdum. Tamamen kurtulmak istiyorsanız bahsi geçen sitelerde kurallara aykırı hareket edip hesabınızı bilinçli olarak kapattırabilir, eğer böyle bir hizmetleri varsa hesabınızı dondurabilir, eğer böyle bir hizmetleri varsa müşteri hizmetlerini arayıp hesabınızı süresiz olarak kapattırabilir ve 115 numaralı hattan da destek alabilirsiniz.

Genellikle bir numara için bir hesap açma hakkınız vardır. Elbette oynamak istediğiniz zaman farklı farklı siteler keşfedebilirsiniz ama yukarıdaki yöntemle ağınızı iyice küçültmüş olacaksınız.

"Gider bayiye yatırırım abi "

Evet oynamak istediğiniz zaman her zaman bir yol bulacağınızı göreceksiniz. Bu da bizi olayın zihinde bittiği varsayımına ulaştırıyor. Zihninizi bu yönde eğitin. Doğruyu ancak o zaman görebilirsiniz.

hesapları da kapatmıyorlar ki tekrar tekrar bonus tanımlıyorlar bu sayede sitede kalmanızı istiyorlar. Tabii ki her şey zihinde biter ama bu oyunlara bizi sürükleyen şey zaten zihin psikoloji bir şeye canın sıkkındır moralin bozuktur zaman geçirme maksadıyla oynayayım diyorsun ama daha da bataklığa çekiyor tam bir illet.