amiral79 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeş bak burada 10 sayfa görüş yazmışlar geneli aynı düşüncede

hayat bu yaşlarda zor iken ileriki yaşlarda hem maddi hem fiziksel hem de manevi olarak daha zor olacak senin için kaldırabilecek misin?

Hadi kaldırdın suçlu hapis yatan problemli eski eş musallat olsa ne yapacaksınız?

eski eş akşam uyuşturucu çekse vay benim eski karım ile şimdi aynı yatakta (kibarca yazdım) deyip dellenip kapınıza gelse
kapıyı da bir aile büyüğün (anne baba vs başka biri açsa) onu bıçaklasa bu ömür sana zindan olmaz mı?

şimdi nete yazsam "eski eşi babasını annesini abisini öldürdü" diye 10 tane haber çıkar önümüze

bence bu talihsiz kızı üzmeden incitmeden nasıl yolları ayırırızı düşünmen daha uygun olur gibi

Bin şükür, parayla çok bir derdimiz yok. Yani burayı terk edersem elbette bazı zorluklar yaşarım ama şu an güzel bir işim ve iyi bir maaşım var. Aynı şekilde o da çalışıyor.
Asıl korkum başka…
“Gelmez, gitmez, uğraşmaz” dediği eski eşi… O konuda içimde ciddi bir huzursuzluk var.
Bir yandan da bulunduğum şehirde ev yaptırıyorum. Kafamdaki korku şu: O kişi bir gün, çeşitli maddeler kullandığı bir anda, benim evimin kapısına gelip bir şeyler yapar mı? Ya da bir gece ansızın gelip kapıyı çalıp ortalığı karıştırır mı?
Böyle bir ihtimalin varlığı bile beni çok geriyor. Çünkü hayatıma bu kadar emek verirken, bir anda bu tarz bir olayla hem kendimi hem onu hem de çevremi zor durumda bırakmak istemem.