Jeneratör klima firewall
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim, Sitede jeneratör var ve pek sık elektrik kesilen bir bölgede yaşamıyorum hocam yeni yapı bir apartman klima ev ortamı çocuk olduğu için sürekli serin tutulmak zorunda kızım biraz hassas o yüzden klima aktif olur ve sıvı soğutma mevcut sunucu olarak kullanacağım sistemde.. Firewall konusunu da araştıracağım hosting hizmetleri için...
Hayırlı olsun, allah yolunuzu açık eylesin. En sevdiğim serilerden, sunucu gelince adım adım görsellerle desteklerseniz konuyu çok çok sevinirim. Ben de depoma, kabin + sunucu alıp home server olarak (medya, torrent, depolama, home assistant vb.) kullanmayı amaçlıyorum, lifepo4 bataryalı ups sistemi de kurup kesintisiz kullanmayı düşünüyorum o yüzden sıkı takip edicem konunuzu.
Görsel kısmı hiç aklıma gelmemişti tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Kabin + sunucu ev ortamında çok sesli olacağı için balkonunuz müsaitse balkonunuza önerebilirim. İlk başta bu şekilde düşünüyordum bende balkon kapısının üstüne ufak bir tesisat ayarlayıp orada barındırmak olabilirdi. Ups sistemine çok ihtiyaç olmayacak ama nasıl yapıldığına dair bilgim var konu içerisinde buna da değineceğim. Bir önceki mesajda söylediğim gibi sitede jeneratör var ve pek sık elektrik kesildiği söylenemez. Sizi de etiketledim.. Diğer arkadaşların yorumu ve ilgisi içinde ayrıca teşekkür ederim