Merhabalar Saygıdeğer R10.net kullanıcıları:
İşletmem için bir yazılım programı yaptırdım ve bu program ile fiziksel olarak pazarlamaya çıkmama gerek kalmadan google haritalar üzerinden müşterilerime ulaşabiliyorum, bu ulaşmış olduğum müşterilerin gsm numaraları elimde mevcut ve çok sayıda bir müşteri datası oluşturdum.
(Örneğin 40-50bin işletmenin numaraları.)
Bu konu üzerinden öğrenmek ve sormak istediğim bir takım şeyler var, öğrenmek istediğim bu numaralara wp üzerinden katalog gönderip firma ve ürün tanıtımı yapacağım. Bunun için kendi gsm numaramı kullanmak değilde örneğin 0850 gibi bir alan koduna sahip firmayı kurumsal gösterecek, wp business üzerinden profilimi ayarlayıp müşterilere oradan tek tek katalog göndermek istiyorum. Bu numaraya veya program ise nasıl sahip olabilirim?
Bu sorunumun üzerine bir de öğrenmek istediğim bir şey daha var, numaraları bir programa girip örneğin 5000 adet numarayı girip, sanal numaram ile wp businessten otomatik toplu bir şekilde katalog (pdf dosyası) gönderebilir miyim?
Sn. Arkadaşlarım bu 2 soruma cevap istiyorum şimdiden okuyup vakit ayıran herkese çok teşekkür ederim.