Dostum öncelikle hayırlı olsun. Bu hayatta herkes kendi hayatını yaşar. İnsanımız çevremiz , ailemiz bazen bunu unutuyor. Tabiki seni önemseyen fikir düşüncesini söyleyenler olabilir. Fakat bunlar birer öneri ve tavsiyeyi geçmeyecek dozda olmalı. Rütbeli askerlik yapan bir çok tanıdığım, tanıştığım insan oldu. Kimsenin önceliği toprak , can , ciğer davası olmadı. Askerlikte belirli bir kıdem ve mevkide hayat konforun değişiyor. Statün değişiyor. Standartların ve kaliten artıyor. Fakat bu yolda her şey bu kadar rahat ve konforlu ilerlemiyor. Hakkında hayırlısı olsun. Güzel düşüncelerin ve ideallerinin yolundan ilerlemenden daha iyi bir şey olamaz. Yolundan vaz geçme
Allah razı olsun hocam mesleğin yoksa devam et vs diyen insanlar için utanıyorum hele burada gördüğüm düzen umursamaz tavırlar odalarından çıkmayan astsubaylar üst teğmenler için çok utanıyorum bu vatan uğruna can verenler varken o formayı ne yüzle giyiyorlar anlamıyorum ama bu sevda bu yoldan dönmeyeceğim sanırım gerekirse ailem gerekirse sevdiğim kim silerse silsin bu vatan uğruna gideceğim Mardin'de çok güzel bir söz okumuştum "vatanını en çok seven görevini en iyi şekilde yapandır"