Hocam mesuliyet kabul etmiyorum diyorsunuz link paylaşıyorsunuz
Dostum en başta yazılanı okumadın sanırım ? Sitenin özellikle *********** olduğunu bildiriyorum. Bunu bildirmeme rağmen hala buraya zaten yatırım yapacak birisi varsa para dağıtacak bir yer arıyordur o arkadaş.
Kardeş Günaydın Sana!!! Bu Tip Reklamları Daha Yenimi Görüyon Sen .. Pesssssssssss
Her Gün Her Sitede Her Platformda Yüzlerce Binlercesi İnsanın Önüne Çıkıyor Bu Tip Reklamlar.....Sen Başka Bir Alemde Yaşıyon Demekki.....
Gerçekten Bu Forumu İlgililer Kontrol Edemiyor Galiba Canı Sıkılan Acayip Acayip Konular Açıyor....Sayın Yetkililer İpin Ucu Kaçıyor Biraz Kontrolleri Sıklaştırın....Önüne Öyle Her Konunun Açılmasına Müsade Etmeyin..
Bu Sitenin Sahibini Etiketliyom Ama Ses Seda Yok........
@coskunçetin Lütfen Konulara El Atın......
Dostum sen ne anlatıyorsun? Bu sitenin sahibi ben olsam kişisel R10 hesabımla buradan konu mu açarım? Mantık yürütemiyorsan bile bari suçlamadan önce bir düşün. Ben konuyu açtım ki USOM’a gönderilsin, kimse mağdur olmasın diye. Ayrıca bu tarz reklamları ilk kez görmüyorum, başlığa dikkat edersen zaten gündemle alakalı, sitenin ne olduğunu açıkça belirtiyorum.
Konunun en başında da net şekilde “site dolandırıcıdır, kesinlikle yatırım yapmayın” diye uyarımı yapmışım. Hangi dünyada yaşıyorsun anlamadım, yazım tarzından +60 yaş üstü hissi veriyorsun. Bir okuyup, algılayıp öyle yorum yap istersen.