Hocam ben de sizin gibi kurucusuz bir hesap aldım. Hatta 200K takipçili hesabı 1.000₺’ye aldım. Aldığım kişi sonradan sat-çek yaparak milleti dolandırıyormuş, kurucuyu da vermemişti. Ben zaten kurucuyu almadım, direkt hesabı aldım. 3 gün kullandım, sonra eleman hesabı geri almaya çalıştı. İki adımlıyı geçemedi, mailden yanıt bekliyordu. Mail genelde maksimum 2 günde gelir. Benim yaptığım ne oldu? Üstüne mail adresini değiştirdim, şifreyi değiştirdim. Üstüne bir de verified onaylı kendi hesabımdan telif attım, taklitten dolayı hesap kapandı.

Yaklaşık 1 ay kapalı kaldı. Sonrasında itiraz et kısmından “telif sahibiyle iletişime geç” seçeneğini kullanıp yine kendime itiraz yolladım. Onu da onayladım. Ardından aldığım hesapta kimlik doğrulaması yaptım. Hesap zaten 1 ay boyunca kapalı kaldığı için girişte güncel mail adresi istiyordu. Onu da girince şu an tam 6 aydır hesap bende. Eleman daha sonra bana ulaşmaya çalıştı, “Eski kullanıcı adlarını ss atar mısın?” gibi şeyler yazdı, başka bir isimle sanki başkasıymış gibi. Ama yemem tabii.

Özetle, benim yaptığım adımları uygularsan %100 sonuç alırsın hocam. Kolay gelsin, iyi çalışmalar dilerim!