Aliayazunal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence yok, neden dersek reklamları özellikle inceliyorum
Kaosshow, konuşanlar gibi kanallar bile reklam verdiklerini görüyorum. Hem izlenme hemde abone reklamları .
Bunun gibi bir çok kanala rastladım. Zararlı olsa bu kanallar vermez diye düşünüyorum.
Yeni kanallar bence reklam vermeli çünkü tanınmıyorsun bir şekilde gözükmen gerekiyor.

Mesela geçen gün bir videomu önerilenlere attı gösterilen kişi sayısı 33.000 gözüküyor fakat tıklayanlar ve izleyenler 168 kişi …
Cevap için çok teşekkür ederim hocam. Ben shorts ile başladım, para kazanma açıldığında shorts ve video eş zamanlı devam edeceğim. Kanalı açalı 1 ay oldu. 3 haftadır düzenli içerik giriyorum, yüzümü göstererek içerik üretiyorum. 120 abone oldu şu an kanal. Her gün 1 shorts şeklinde 160bin izlenme oldu toplamda. Sizce yavaş ilerliyor mu? Reklam vermeli miyim?

Bazen anlık takip ediyorum attığım içerikleri. Bazen izlenme hızlı artıyo ama beğeni gelmiyor ve görüntülemeyi tercih eden kullanıcı oranı düşüyor. 1 saat sonra yeniden hızlanıyor ve bu sefer beğeni geliyor ve görüntülemeyi tercih edenlerin oranı artıyor sonra tekrar ilk işlem gerçekleşiyor falan. Algoritmanın benim kitlemi çoktan anlaması gerekmiyor muydu? Saçmalıyor sanki oralarda. İnsta ve Facebook'ta da eş zamanlı paylaşıyorum içerikleri. Oralarda 500k 250k falan izlenenler oldu ve yüksek beğeni aldılar mesela. Ama youtube çok saçmalıyor sanki. Kafam çok karışık :s