İyi akşamlar r10 ailesi sizlerden yardım istiyorum, bilgi ve tüyo aslında bu işi kaybetmek istemiyorum.

Pazartesi günü bir otomotiv firmasıyla iş görüşmem var ve telefonda görüştüğüm kadarıyla, Hesabın yönetimi, içerik oluşturma,
Montaj ve Özellikle Meta reklamları hakkında yani tanıtım yapmayla ilgili bilgi sahibi olmam isteniyor.

Bu işi kaçırmak istemiyorum ve yıllardır sosyal medya kullanıyorum yönetiyorum kendi ve farklı hesaplarımı.
Ayrı zamanda YouTubede Global 2 Kanal yönetiyor içerik oluşturuyor sıfırdan kendim yapıyorum.

Yardımınızı istediğim konu Herhangi bir mağaza düşünün ve o mağazanın Sosyal Medya Hesabını yönetmeniz isteniyor
Benim bilmem gereken şeyler nelerdir en ufak detaylarına kadar neleri öğrenmem gerekiyor yani oraya gittiğimde mahcup olmak istemiyorum.

Zaten Instagram hakkında birçok bilgi sahibiyim fakat 2 senedir reklam vermiyor ve araçları keşfetmiyorum yeni gelen özelliklerden belki
haberim bile yoktur yani şuanki sistem nasıl işliyor ne yapmak gerekiyor bunu söyleyebilecek veya benim bunları öğrenebileceğim bir kaynak varmıdır
Tecrübeli arkadaşlarım yanıtlarsa çok mutlu olurum ^ ^