Değerli hocam Philips sıkıntılı mı o kadar ben Philips alacaktım o ki evine sokma dedi TV almadan çıktım yukarda da bir arkadaş diyor o tür yerlerden alınmaz taşıması çok sıkımtılı bu TV nasıl alacağız
Teknosa maceramız efsane oldu. 😃 Arkadaşıma iPhone 13 almak için gittik, adamlar "aktarma hizmeti" diye 500-1000 TL arası bir ücret çıkardılar. O anki gazla kabul ettik ama yaptıkları tek şey Android telefona Appleın veri aktarma uygulamasını yüklemekti. Yani bunu biz de yapabiliyoruz
Güzel geçiriyorlar gerçekten. 🤦*♂️ Bir de "ömür boyu kırılmaz cam" diye sattıkları şey bildiğin plastik çıktı, ondan da güzel para aldılar.
Gelelim televizyona... Bizim televizyonu 5-6 yıl önce aldık, o zamanlar da ışıklı mışıklı diye almıştık. Şimdi tüm kanallar silindi, içinde tek bir kanal bile yok. Servis geldi ama yapamadı. En son TV+ aldık ama onda da televizyondan kaynaklı ses kayması yaşıyoruz. Muhtemelen anakart sıkıntılı. Üstelik aşırı yavaş çalışıyor. O yüzden Philipsi tavsiye etmem. Eğer televizyon alacaksanız Grundig ya da LG alın. Bizdeki diğer televizyon Grundig ve gayet iyi, özellikle Android TV olanı çok memnun edici.