Yav hocam ekibin varsa git daha kaliteli oyunlar oyna yeminle alacağınız bir keyif yok ben daha yeni saldım 1-1.5 ay falan oluyor sanırım ortalama başlayıp 1 hafta içerisinde tüm itemleri sattım bynogame gb satışı yaptım harcadığım paranın bir kısmını kurtardım gerisi zarar yeminle keyif falan yok oyunun içinden geçmişler hani böyle exp kasayım yav biraz item kasayımda keyfime bakayım olayı yok adamlar 50levellik slota sırf sen bişeyler yapama slota ks olsun diye 3 tane +80 level char bırakıp seni oyundan soğutup slottan kovuyor bunu 10'larca farklı slotta olduğunu düşün adamı kanser ederler yemin ederim kağıda kaleme döksen slotta günlük kazancını 3-5 kuruş para ediyor hesap kitap yaptım yav kendimi bu kadarlık TL içinmi rezil ediyorum sıkıntıya sokuyorum diye güldüm yerim böyle oyunu diyip sildim herşeyi AnyOTP'den bile çıkış yaptım charı bile umursamadım günlük 5-10TL için harcadığın elektrik faturasına deymiyor slotlarda milletle ana bacı küfürleşmene milletin slot mafyalığıyla falan gerçekten uğraşmak çok zor yav herşeyi geçtim benim kafamda oyunu bitirme sebebim günlük TL bazında farm yaptığında yeminle slot'a harcadığın genie masrafın rpr kağıt masrafın herşeyi totale vurunca giderleri çıkınca günlük kazandığın rakamlar çok komik rakamlar ve kazanabileceğin şansın yaver giderse 1-2 tane fazladan drop rate ile item atarsa 20-30TL bile kazanamıyorsunki elektrik faturanı karşılamaz bu birde o slotlar değerli slotlar komple dolu adam anasını bacısını feda etmiş slota millet sövüyor banamısın demiyor oyunda saygı falanda yok komple paraya dönmüş orada farm yapıyorum diyen adamlar günlük ne kadar kazanıyorsa gelsinler ben vereyim kazançlarını benim çayımı kahvemi yapıp önüme getirsinler bana hizmet etsinler
dos o kadar haklısın ki bazen bende düşünüyorum adamlar günlük 300 tl kazanmak ıcın 24 saatini harcıyor alskdfşkasdfşlk saçma