fatihozdemir1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternet sağlayıcınızın kişisel verilerinizi koruyamaması, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) kapsamında veri güvenliğine ilişkin yükümlülüklerin ihlali anlamına gelir ve bu durumda ilgili kişi olarak Kişisel Verileri Koruma Kurumu’na şikayet hakkınız bulunmaktadır geçmişte Veri ihlali bildirimi yapılmasına rağmen gerekli teknik ve idari tedbirlerin alınmadığı gerekçesiyle Kurum birçok veri sorumlusuna idari para cezası uygulamış, bazı durumlarda ise zarara uğrayan kişiler tüketici mahkemeleri veya asliye hukuk mahkemelerinde maddi ve manevi tazminat davası açarak hak aramıştır sürecin etkili yürütülmesi için öncelikle veri sorumlusunun KVK Kurumu’na yaptığı ihlal bildirimi incelenmeli, varsa tarafınıza yapılan bildirim ve olayın kapsamı değerlendirilerek şikayet ve/veya tazminat süreci başlatılmalı
Cevabınız için teşekkür ederim.
Tarafıma her hangi bir bildirim göndermemiş firma. KVK Kurumu'na ne yazdıklarını bilmiyorum ama tarafıma bilgi vermemeleri ve ben aradığım zaman hiç de tatmin edici cevap alamamam, haklarında şikayette bulunmama sebeptir. Zira, hem suçlu hem güçlü hem de vurdum duymaz tavır, asla cezasız kalmamalıdır.

Tekrar teşekkür ederim yazdığınız cevap için.