Tepkin usluba ise dostum, "gelecekte benzeri şey olmayacak mı
Pandemiler tarih boyunca hep yaşandı, bundan sonra yaşanmayacağının garanti mi veriyorsun. Geleceğe yönelik yatırım yapılır." gibi şeyler yazman boş. Adama boşboğaz diyerek, onun üslupsuzluğunun 10 katını yapmışsın. Canını sıkan şeye tepki göstersen haklısın ama tepki göstermeyi de bilmek gerekiyor
Bak dostum, benim derdim farklı görüşlere karşı çıkmak değil. Herkesin fikri kendine, ben sadece bir paylaşım yaptım, isteyen değerlendirir, istemeyen geçer gider.
Ama
"Parayı çöpe atmak isteyen alsın" gibi küçümseyici bir üslupla konuşulunca tepki göstermem normal değil mi?
Sen diyorsun ki tepki göstermeyi bilmek lazım, haklısın. Ama tepkiyi doğuran şeyin ne olduğunu da görmek lazım.
Bir şeyin yatırım değeri olup olmadığı tartışılır, bu normal. Ama "Parayı çöpe atmak isteyen alsın" gibi bir laf etmek sağlıklı bir tartışma ortamı değil, küçümseme.
Ben de buna tepki gösterdim, tepkinin tonu ağır geldiyse ona da eyvallah ama durduk yere ukalalık yapılınca sessiz kalamam.
Sonuç olarak,
herkes fikrini söylesin ama üsluba dikkat edelim. Ben de bunu savunuyorum zaten.
Düşünsene boşta domain yakalıyorsun, ve diyorsun ki değerli olup olmaması önemsiz foruma paylaşayım birileri faydalansın sonrasına böyle bir muamele ile karşı karşıya kalıyorsun ne hissedersin diye sormama bile gerek yok aynı şeyi yaparsın.