Hocam şikayetçi olanlara bakarsanız çoğunun sebebi
-en başta söylenen ve sistemden çıkılması halinde iade edilmeyen organizasyon ücreti (dosya masrafı)
Yani sistemi dinlemeden öğrenmeden kaydolup şikayet ediyorlar.
-yazılırken arabanın 200₺ olması, teslim alırken fiyatın 500₺ olması
Bunun sebebi de sistem değil enflasyon. Bu konuda adamların suçu yok. Süreyi kısa ve taksitleri yüksek tutmak lazım bunun için de.
bir süredir araştırıyorum ve genelde bu 2 sorundan şikayetçi insanlar. Yani anlayacağınız sistem gayet güzel. Kullanıcı yorumları ve şikayetleri okuyarak bu karara vardım.
Tavsiyem, %35-40 civarını ödeyince aracı teslim alabiliyorsunuz diyorlar. Bu limiti ne kadar sürede ödeyeceğinizi hesaplayın. Benin için bu süre 1 yıl.
araç en erken 5-6 ayda teslim alabilirsiniz diyorlar. Bunu da göz önünde bulundurarak ben birkaç ay (4-5 ay) para biriktirip, sonra peşinat ile yazılıp yine yaklaşık aynı zamanda aracımı teslim almayı düşünüyorum.
4-5 ay peşinat biriktirip yazılacağım. Bu sürede kendimi garantiye alıyorum. Olur da maddi olarak ödeyemeyecek durumum olursa ilk aylardan organizasyon ücretim yanmasın.
ve aklınıza gelen her şeyi sorun.
mesela aracı almadan önce taksit ödersiniz, ödeyememe durumunda sorun yaşamazsınız ama aracı aldıktan sonra senet ödemeye başlarsınız ve ödeyememe durumunda işler değişir. Her şeyi katılımevime sorun hocam