R10 kullanıcılarının mutlaka oynamalısınız dediği 5 oyun sıralaması nedir? Yaşım ilerliyor ölmeden önce bu oyunları oynamak istiyorum.
Çok oyun oynayan birisi değilim. Artık oyunlar MacOS işletim sisteminde de çalışıyor. Mesela Assassın Creed Shadow
AppStore a geldi. Bu nedenle ekstra oyun bilgisayarı yada konsol almayacağım MacBook ta oynayacağım.
Mac kullanıcısı olarak Geforce Now sistemini de öneririm hocam. Bu sayede Mac çıktısı olmayan oyunları da ekstra bir bilgisayar gereksinimi olmadan cloud sistemleri ile oynayabilirsiniz. Oyun önerilerime gelirsek;
- The Walking Dead (Telltale)
- Doom + Doom Eternal / Eski tip Arcade FPS oynanış deneyimi barındıran 2 şaheser(yakında 3. oyun da çıkacak)
- Batman Arkham serisi
- Beholder / Distopik evrende geçen, tatlı siyasi göndermeler ve geçtiği evrenin can yakıcı atmosferini çok iyi yansıtan güzel bir oyun serisi(macos'ta mevcut)
- Dying Light 1-2: FPS parkur + zombi kesip biçmeli hikayesinde kaybolmalı güzel bir oyun serisi.
Mümkün olduğunca çok bilinen, herkesin bu konuda yazacağı oyunları önermekten kaçındım(The Last of Us, God of War gibi). Sevdiğim serilerden öneriler yapmak istedim. İyi eğlenceler şimdiden