Sen yanlış yaptın hocam (Daha ilk hafta da çocuklarının olduğunu dile getirmiş) doğrudan ayrılacaktın, başkalarının çocuklarını sen neden himayene alasın, tamam o çocuklar bir şekil de sen den de çıkabilir, Babası alacağını iddia etmiş, çocukları versen dahi Annesinin gözü her daim o çocuklar da olacak, zaten sahibi olan bir ağaç değil, boşta duran ağaçlara yönelin hocam, ne kadar hoşunuza gitse dahi, ne kadar birbirinize iyimser pencereler den tanıklık etseniz dahi, bu yolun sonunda mantık hatası var.
Ayrıca Aileniz hakkında bilgim sıfır, buna istinaden Babanız eğer kinci ve de unutmayan bir yapıya sahip ise, sizi hiç bir zaman affetmeyebilir, bunun sonucunda Ailesiz kalma ihtimaliniz de var. Çok yanlış sulardasınız hocam. Anlamadığım, onca boşta kız var iken daha evvel evlenmiş, üstüne çocukları da olan birisi ile neden devam etme gereği duydunuz. Akıllı olun hocam, geleceği önizleyin, aksi takdir de bu işin sonu kalıcı hasardır.
Yine anlamadığım yaşınız da genç, harbiden kız mı bitti Ülke'de, anlamıyorum. Niye acele ediyorsunuz, 1.5 Yıl geçmiş bir de, boşa geçen yıllar, zamanlar, hocam mantık Aşk dahilinde işe yaramaz hatta üstüne geçersizdir derler, ben buna sonuna değin katılmıyorum, Aşk kör edebilir, ancak bilincinizi sağlam tutarsanız Aşk aynı şekil de ve durum da size itaat eden bir yapıya dönüşebilir.
Nefsinize hakim olun ve de derinlemesine düşünün taşının, doğru kararı verin, ardından kararı da derinlemesine düşünün taşının, çünkü bu sizin için asla kolay olmayacak, dikkati ve de bilinçli bir yapıyı da mutlaka el den bırakmayın derim.