@BigBang17;
Merhaba kardeşim , aslını istersen bu konuya cevap yazıp yazmama arasında gidip geldim , ama yazmak daha ağır bastı.
Umarım tüm yazdıklarımı sonuna kadar okursun,
Öncelikle
AŞK nedir ?
Aşk, iki ruhun birbirine duyduğu, sınırları olmayan ve koşulsuz bir çekimdir.
Peki
SEVGİ nedir ?
Sevgi, bir canlıya veya varlığa karşı duyulan derin bağlılık, şefkat ve değer verme duygusudur.
seni ve sevdiğin kişiyi hiç tanımıyorum ve konunu okuyarak iç güdülerim birazda tecrübelerim ile yorum yazıyorum ,
Aslında sen çok
sevmişsin , belki de ilk defa birinden bu kadar
ilgi gördüğün için çok mutlusun
Bu sevgi, belki de daha önce hiç tatmadığın kadar yoğun ve anlamlı.
Bence sen gerçekten
sevmişsin , onun sana ilgisini sevmişsin , seni aramasını sormasını sevmişsin ..
Kendine dürüst ol , sonuçta hepimiz yetişkin bireyleriz , artık kendimiz karar alıp verebilecek yaştayız.
Demem o ki altını çizerek yazıyorum lütfen bana kızma , bence seninki
AŞK değil tamamen bağımlılık , sen bağlanmışsın
çünkü sen
sevgiye açtın sevildin ve mutlu oldun ve bağlandın. Sevdiğin kadın dünyanın en iyi kadını olabilir , Asla asla ona karşı ön yargılı değilim olamam da ,
burada esas kişi konu sensin,
Bu ilişki, senin için birçok açıdan riskli ve zorlayıcı olabilir
Sevdiğin kişinin boşanma süreci ve eski eşinin hapishane geçmişi, duygusal olarak yıpratıcı olabilir.
Eski eşin hapishane geçmişi, sevdiğinin ve çocuklarının hayatında sürekli bir stres kaynağı olabilir. Bu durum, şimdi olmasa bile ileride gerginliklere ve anlaşmazlıklara yol açabilir.
Özellikle babalarının hapishane geçmişi ve sonrasında onlar ile görüşüp sevdiğin kişi hakkındaki konuşmaları çocuklarda travma, güvensizlik ve öfke gibi duygulara neden olabilir.
Senin Anne ve babanın hatta çevrenizin, sevdiğiniz kişinin geçmişi nedeniyle bu ilişkiye karşı çıkması , bu durum , şimdi olmasa bile ileride gerginliklere ve çatışmalara yol açabilir.
Sende kendini anne babanın yerine koysan çocuğunun böyle bir ilişki yaşamasını ister misin ? Lütfen dürüst ol ve ona göre cevap ver.
Çevrenin önyargıları, sevdiğinin ve çocuklarının dışlanmasına neden olabilir. Bu durum, sevdiğinin özgüvenini zedeleyebilir ve bunu sürekli sana yansıtması seni yıpratabilir.
Bu olumsuzluklara rağmen, sevgi, saygı ve anlayışla kurulan ilişkiler başarılı olabilir. Ancak bu tür bir ilişki, ekstra çaba, sabır ve fedakarlık gerektirir.
Yani demem o ki bence sen
sevmişsin , ama bu asla
AŞK değil , bir gün bütün bu zorluklara karşı bir bakmışsın o ilk günkü ilgi mutluluk olmadığı için
sevgi bitmiş ve sen keşke ............... cümlenin devamını sen doldurmalısın ...
SELAM VE DUA ile kendine iyi bak ...