Bugün, yeni kampanyalarını bende gördüm fakat bu tarz organizasyonların hiç bir zaman gününde ve doğru bir şekilde ödeme yaptıklarını hiç duymadım üstelik sistemden çıkma kararı verdiğinizde de yüksek kesintiler ile olan paranıza oluyor genelde. Kısacası tavsiyem eski olsun, külüstür olsun ama kendi gücünüz ile olsun mağdur olma ihtimaliniz oldukça yüksek sikayetvar'da sayısız şikayet var bu tarz organizasyonlar ile ilgili...
Hocam bilmediğiniz konu hakkında konuşuyorsunuz , birde diğer arkadaşa artistlik yapıyorsunuz . Arkadaşın söylediği gibi kulaktan duymalar ile konuşuyorsunuz .. Yüksek kestinler yazmışsınız yalan , bu sistem hizmet bedeli ile çalışır , vazgeçer çıkarsan hizmet bedelin gider yanlızca . Başka ne kesintisi ?? İnsanları yanlış yönlendirmek fayda değil zarardır
+
düşünmeniz gereken ağırlıklı olarak enflasyon ve değer kaybıdır . Eski yıllarda yani pandemi gibi dönemlerde olsak 100 bin lira 10 bin liraya düştüğü bir dönemde kesinlikle girilmez .. Ama geçen seneki gibi bir piyasada kesinlikle banka yerine tercih ederdim . Özellikle peşinat verip 3-4 ay sonra teslim ve 2 yıl ödeme imkanı müthiş bir fırsat , anlayana .