SefaUyanik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte siz duyumlarla varsayıma gidiyorsunuz ben bizzat yaşayan birisi olarak sorunsuz ödememi aldım diyorum hocam Önyargılı olduğunuz çok açık benim uykum geldiğini nereden çıkardınız hocam? Sizi anlamadığımı düşündüğünüz için

Neyse hocam ben konu sahibine bu işlere giren birisi olarak öneriyorum en azından faizsiz bir sistem harama bulaşmıyorsunuz en iyi yönü bu zaten.

Ben fuzulev ile eminevimin paranızı vermeyeceğini düşünmüyorum ikisi de kökleşmiş firmalar. Katılım evdense bunlardan birisini tercih ederdim.

Tamamen arkadaşa yardımcı olmak amaçlı yazıyorum yoksa bir çıkar ilişkim yoktur bu firmalar ile.
Ama gözünüzü kapatmış ve önünüze bakıyor gibi konuşuyorsunuz ben duyum ile değil sadece topluluk ve platformlar da, çevremdeki insanlardan ve sisteme girmiş mağdur olan insanlardan duyduğuma istinaden aktarıyorum en basiti görmek istiyorsanız sorunları sikayetvar'a girin ve firmaların isimleri ile açılan şikayetlere ve mağduriyetlere bakın savunmadan önce bir sistemi iki kere düşünürsünüz belki ondan sonra.