SefaUyanik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bilmediğiniz ve girmediğiniz sistem için firmaları karalamayın lütfen. Ben 2 kere fuzulevden araç için ödeme aldım zamanında ve sorunsuz şekilde. Sizin yapmanız gerekenler tüm şartları iyi dinlemek. O geç alanların çoğu kendi sorumsuzluklarından dolayı oluyor. Kimisi araç bulamıyor, kimisi ödemeyi aksatıyor, kimisi yanlış anlıyor söyleneni vs vs. İyi dinlemek lazım hepsinde mantık hemen hemen aynı hocam %40 tamamlayınca paranın tamamını verirler.

Bence faizsiz olarak girilebilecek en iyi sistem hocam. Hele ki şuan araba piyasası durgunken.
Sanki firmanın kurucusu gibi savunmalarına hayret içeriyorum insanların her neyse istatistik bir kişiden değil milyonlarca kişiden oluşturulabilir bir kişinin doğru sonuç alması o verinin doğru olduğu anlamına gelmeyeceği için eğer bir ürün ile ilgili kullanan kesimin %50'sinden fazlası sorun olduğunu bildiriyorsa o sistemde kesinlikle bir sorun vardır o kadar kişinin hata yapması veya yanlış hareket etmesi oldukça düşük bir ihtimal istatistikler hiç bir zaman yalan söylemez.