EmreBudak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, blog sayfamda yazıyla ilgili bilgi kısmı boşta duruyor. Şimdi kodları inceleyip değiştirmek istedim ama bir türlü bulamadım.

Site bu

Burada yer alan

Sarılı işaretlediğim kısmı boş görünüyor. Sağ tıklayıp incele dedim de, " meta-data " Bunu incele diyince şu kodlar çıkıyor.

<div class="meta-data">

<?php if($hide_authore == true):?>
            <span class="ftc-pr-font name"><i class="flaticon-businessman flaticon"></i> <?php esc_html_e('By', 'ftech'); ?> <?php the_author();?></span>
        <?php endif;?>

<?php if($hide_cmt_date == true):?>
            <span class="ftc-pr-font name"><i class="flaticon-conversation flaticon"></i> <?php echo esc_attr(get_comments_number()); ?>
                <?php esc_html_e('Comments', 'ftech'); ?></span>
        <?php endif;?>

<?php if($hide_blog_date == true):?>
            <span class="ftc-pr-font name"><i class="flaticon-calendar flaticon"></i> <?php echo date(get_option('date_format')); ?></span>
        <?php endif;?>
    </div>
Bir önerisi olan var mı?

Teşekkür ederim.
Gizlenmesine dair bir ayar seçenek var gibi görünüyor $hide_blog_date ve diğer kontrol gizlenmesi üzerine görünmesini istiyorsanız kontrolleri kaldırabilir veya nerede ayarların olduğunu bulup aktif true hale getirebilirsiniz .

<div className="meta-data">
  <span className="ftc-pr-font name"><i className="flaticon-businessman flaticon"></i> <?php esc_html_e('By', 'ftech'); ?> <?php the_author();?></span>
  <span className="ftc-pr-font name"><i className="flaticon-conversation flaticon"></i> <?php echo esc_attr(get_comments_number()); ?><?php esc_html_e('Comments', 'ftech'); ?></span>
  <span className="ftc-pr-font name"><i className="flaticon-calendar flaticon"></i> <?php echo date(get_option('date_format')); ?></span>
</div>
Yukarıdaki şekilde kontrolleri kaldırmış hali var ama ayarların nerde olduğuna bakıp ordan aktif etmeniz daha sağlıklı.