Aşkınızı, sevginizi ve duygularınızı gayet iyi anlıyorum.
Ama kendinize sormanız gereken bazı sorular olacak.
Eşiniz yarın çocukları için babaları ile görüşmek zorunda kalacak, bu sizi rahatsız edecek mi?
Eğer daha önce evlenmiş-boşanmış ve çocuksuz biri olsaydı eski eşiyle asla görüşmek zorunda kalmazdı ama; bu durumda ortak paydada hep buluşmaları gerekecek.
Bu sizi uzun vadede rahatsız eder mi?
Eşinizden çocuk istediğinizde, zaten iki tane çocuğum var tekrar çocuk yapmak istemiyorum gibi bir tepki verdiğinde neler düşünürsünüz?
Daha önce evlendiniz mi? Eğer daha önce evlenmediyseniz yarın bir gün eşinizin yüzüne bunu vurup, kullanır mısınız?
Uzun vadeyi ve kötü günleri de düşünmek lazım.
Evlilikte her zaman iyi şeyler olmuyor, yeri geliyor tartışmalar da çıkabiliyor.
Ya da evlenip, ileride boşandıktan sonra ailenizin size söyleyeceklerini kaldırabilecek misiniz? Biz evlenme demiştik vs. diye..
Çocuklar baba kalacak baba alacak diye konuştuk çocuklar ile şuan bir sıkıntım yok geçen sene yazın bir hafta tatile çıktık çocuklar da vardı gayet güzel eğlendik benden çocuk istemiyorum demedi hatta istiyorum diyor uzun vadede korkum bu
çocuklar 1 bir gün evlenmeye kalktı diyelim genç yaşında 23 24 yaşında sayarsak nasıl olacak bilmiyorum yada çocuklar babaannelerine gideceğiz dediklerinde bilmiyorum kafam çok karışık