Selamlar kardeşim öncelikle Allah yardımcın olsun çok hassas bir konu..
Ailen mutlaka senin iyiliğini düşünüyordur "kendilerince"
Sen elin ekmek tutan birisisin aynı zamanda hanımefendi kardeşimizde aynı şekilde beraber el ele tutuşup herşeyi başarabilirsiniz..
Burada en önemli etken şudur ***GÜVEN***
Bazı zorlanacağın zamanlar olacak en basit örneği hanımefendi çocuklar için çocukların babası ile mecburen ara ara irtibat halinde olacaktır sen bu durumu kaldırabilecekmisin?
Çocuklar babalarının yanına gidecek diyorsunuz anne buna katlanamaz dayanamaz ve içerden çıkacak olan çocukların babası sizin aile kurmanızı engellemek için vs durumlar için çocukları kullanmak isteyebilir mi?
Bu süreç çok sancılı kardeşim çok yıpranacaksın bazen susmak ve yutkunmak zorunda kalacaksın..
Sen ve hanımefendi şunu diyebiliyorsanız..
Biz birbirimize sonsuza kadar gerçekten sahip çıkacağız!!!
O zaman olabilir..
Siz yetişkin insanlarsınız aileniz çok değerli olabilirler ama hayat sizin!
Peki bu hayat sizin diye ailenizi üzüp yıkmaya yada psikolojik olarak zor duruma düşürmeye hakkınız var mı?
Bence hakkınız var ama dini boyutu ile bakarsak durumunuza aklıma gelenler aşağıdaki gibi..
Aileni üzmek ve anne babanın rızasını almamak hayut Allah korusun bedduasını almak Allah katında çok büyük günahtır.
Hanımefendinin mevcut durumuna rağmen üstelik iki tane meleğine rağmen siz onlara ev aile huzurun yanı sıra koruyucu bir melek olursanız da bunun sevabı çok büyüktür.
Eee napacaz şimdi?
Ben olsam ne yapardım..
Hanımefendiden eminsem eğer ellerini tutar asla bırakmazdım hayatını elimden geldiğince güzelleştirir ev olurdum..
Karar sizin Allah kolaylık versin.