Selamlar,
4 Ağustosta evlendim, eşimle hep düğün arabamızın güzel bir cabrio araç olmasını istemiştik.
28 Temmuzda sarı siteden kiralık cabrio araçlara bakarken MKR RENT A CAR firmasının cabrio mercedesini gördüm.
Aradık konuştuk 2.000 ₺ kapora attım aracı ayırdılar.
2 ağustosta alacağım 5 ağustosta teslim edeceğim.
Günlük 7.000 ₺ olarak anlaşmayı sağladık.
Öbür gün aracı görmeye gittik düğün günü bir sorun çıkmasın diye.
Gittiğimde rent a car'a ait kapıda lamborghini, ferrari,audi r8 , a8 vs. en düşük araba benimdi yani ona göre pay biçin yaklasık toplam 400 500 m₺ piyasası olan araçlar.
Araç beklediğimiz giibiydi güzel hoş bir e200 dü sanırım cabrio mercedes.
2 Ağustos geldi çattı.
Gittim aracı almaya bir tane araçları yok kapıda. Dedim abi mercedesi almaya geldim.
Olay burada başladı Kardeşim araçların borcu varmış trafikden gelip hepsini çektiler dedi.
E abi evleniyorum 2 güne nolcak ? dedim
Sana Mustang verelim ister misin dediler.
E isterim tabi istemez miyim
Mağduriyetimi gidermek amacıyla mustangide 7.000 ₺ karşılığında aldım. Araç cok güzel harbi v6 yada v8 motordu ama v8 di yanlıs hatırlamıyorsam 5 motor 2009 model bir mustang. İçi kırmızı yoldan geçen dönüp 6 kere daha bakıyor. Eşimle beraber aşırı havalıydık ve mutluyduk
Aracı alırken 20.000 ₺ Kapora bıraktım sözleşmeleri yaptık çıktık.
Teslim günü geldi aracı teslim ettim kapora 21 gün sonra yatacak denildi.
21 gün sonra yazdım abi iban at atacağız vs.vs. derken 30 gün oldu para yok.
Kayınçom avukattı, bende abi bu işte bir sıkıntı var sanırım istersen hukuki yollarla çözelim dedim ama bu süreçte bayağı bir oyaladı beni laflarıyla.
En sonunda dedi sen arabayı vurmuşsun bize hiç söylemiyorsun bla bla bla. Dalga dümen işte. O firmadan o araçlarla hiç beklenmeyecek haraketler insan başta tabiki düşünemiyor böyle birşey googledan da hiç araştırmadım tabi benim hatam
Bunları konuşmalarla beraber kayınçomla dava ettik.
Aradan 1 ay geçti geçmedi evime kağıt geldi. Benim imzamı taklit ederek 175.000 ₺ Senet doldurmuşlar
Aracı kiralarken belgenin altında vs. kağıt yoktu her zaman birşey imzalarken kontrol ederim + olarak imza zaten benim imzam değil benzetmeye çalışmışlar.
Bunlara dolandırıcılıktan + sahte evrakdan bir dava daha açtık.
Rent A Car Sahibi zaten dolandırıcılıktan kaçakmış + olarak ben parayı onun hesabına gönderdim bu adam firari ise neden hesapları blokeli değil ?
Olay bilirkişiye gitti. Ben adamlara 28 temmuzda ilk muhattap olmuşum senet 21 temmuza ait yani düpedüz FAKE.
Bilirkişi evlendiğim belediyeden imzamı, şahıs firmam olduğu için imza beyannamem vardı onuda sunmuştuk, devlete ait olan heryerden imzalarımı almışlar
VEEEEE SONUÇ imzanın benim olduğuna kanaat getirmişler jdnabshukdqıldjad şaka gibi ama evet tamamen öyle.
Google'a yorumlarına baktığımda Savcı,hakim,avukatlarla beraber bu dolandırıcılık işlerinin yaptıkları yazıyordu.
İtiraz ettik bilirkişi raporuna, bilirkişi 2 ay daha müddet istemiş bakalım sonuç ne olacak
+ olarak tüm hesaplarıma bloke geldi senetten dolayı bana dava açtıkları için
MKR RENT A CAR Beşiktaş, uzak durmanızı tavsiye ederim google yorumlarıda zaten bu dediklerimi destekliyor.
Buraya kadar okudğunuz için teşekkür ederim