AzveNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
elbette şart ve kazanç olarak 1 tık daha iyi.
ama dağıtım işi yapan kuryeler için ciddi anlamda hakkını kazanamıyor hiç birisi.
diyorumya adam kazancını söylüyor hiç bir masrafını düşünmüyor ve düşmüyor
buyrun arkadaşlar yapın. çok değil 3 ay sonra "yahu ben bu işe başlamadan önce borcum 20000 di. şimdi nasıl 150 bin oldu" dediğinizde konuşuruz.

anca yoklukta bir kaç ay ve elinde motorun, aracın varsa yapılacak iş. harici üstteki arkadaşın dediği gibi yatırımla yapılmaz.

adama diyorum kuzenin bu kadar kazanıyorsa o zaman sende yap yatırım borç harç gir arkadaşım. onada yanaşmıyor.

hiç yapmamış, kulaktan dolma bilgiler.

bakın gerçekten 60-70k o ay elinize geçer. ama masraflarınızı düştüğünüzde asgari ücretten bile az kazanmış oluyorsunuz.

tek mantıklı yanı istediğim zaman çalııyorum diyen arkadaşlara;
yalanını yesinler...
en kral firmada belli süre çalışmazsan, fazla mola alırsan, dediği saatlerde çalışmıyorsan kapatıyor panelini... yani o videolarda gördüğünüz istediğim saat çalışmıyorum kkısmı yalan.

hadi doğru olsun... tatile gittiğinde kim para verecek?
bir yerde çalışsan senelik iznini ücretli yaparsın.
buralarda ise çalışmazsan para alamazsın. yani izin falan yok...

gördüğüm en çok çalışan arkadaşlardan biri geçenlerde ev aldı.
aldı derken yanlış anlamayın. 7 kardeş birleşip para verdi ve buda 2 sene boyunca günde 16 saat çalışmak zorunda şimdi orda. ve aylık 75000 taksiti vermek için...
ki ilk ayda patladı...

aklınızı başınıza alın...
o kadar kazanılsa tüm kuryeler ferrari ile dolaşırdı.
Hocam zaten masrafları düştüğümüzde o rakamlar kalıyor 60 70 bin kalıyor dediğimizde bütün masrafları çıktıktan sonra o rakam kalıyor