clikedu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanal poss için paytrye başvuru yapmıstım ve kabul etmediler. Vallet.com.tr ye basvuru yaptım ama bir türlü güvenemiyorum, şikayetvar sitesinde bir sürü olumsuz yanıt var ve forumdan iki admini de uzaklaştırılmış. Kendilerine durumu soruğumda 'çekim limitlerinin üstünde çekim yapamaya çalışanlar oluyor bu yüzden' diye yanıt aldım.
@saglammedya35;@Type;@Zan6;@Mezuhost;@karaca425;@EPİNKO; Hocalarım - trade atanlar, bilgi verirseniz mutlu oluruz.
Alakasi yok hocam ödemelerde usulsuzluk yaptılar tüm ödemelerimi indirip tek tek hesapladim 90k yakın açık çıktı 1 hafta ugraşmayal eklettim bakiyey öğrendiğim kadariyla bunlar alt kuruluş olduğu için ust kuruluşlari örnek sipay ödemei fruad kontrol geçiriyor anlık atmiyor bunlarda ödenmemiş olarak işaretliyor ve bizde açık çıkıyor ve hiç bir fruad kontrolleri yok kredi kartini açtığım an 10 tane fruad geldi belgelerle 3 tanesi iptal oldu son 100k parayi 1 haftada gönderdiler kredi kartlarini kapatmiştim yoksa onuda alamazdım r10da kötü konuştuk diye hesabımı kapatmişlar sana tavsiyem gpay ve lidio kullan