ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"yüksek yıllı üyelikler " ifadenizi anlamadım hocam, bu nasıl bir saçma yaftalama böyle.
ben ne yazdığımın farkındayım. ptt firması denilmiş, burada ptt nin bir dahli yok. Bu bir hükümet politikası. gittikçe de daraltılıyor. mesele sizin tshirt'ünüz değil. milyon tane insan temu ve diğer platformlardan alışveriş yapıyor. Sizin bu konularda bilginiz yoksa benim yazdığımı okuyup anlamaya çalışırsınız, bir bahane ile yüksek yıllı üyelik vs diyerek aklınızca hakaret ederek üste çıkmaya çalışmamalısınız. üstelik size kötü veya alınacak bir şey de söylemedim. Tartışmaya girmek istemiyorum. Türkiye'de yaşayanlar ciddi bir sıkıntı içinde her konuda, bu tür bir forumda karşı tarafın yazdığı şeye cevap veremeyince üyelik yılını bahse konu edip alakasız bir şey yazabiliyor. Yazmayım kimseye bir bilgi vermeyeyim küseyim de diyemiyorum. Siz faydalanmayacaksanız yazdığım başka bir insana yarayabilir. Bence burada yazışırken hiç bir konuyu kişisel tartışmaya dökmemeye çalışın, saygılı olun. Böylece siz de saygı duyulan eski bir üyeliğe sahip olursunuz zamanla.
Sizce ben sadece PTT firmasını mı eleştirdim yazıda?
Üstü kapalı eleştiriyoruz artık bir şeyleri umarım farkındasınız , Temu'dan veya başka bir satıcıdan sipariş versem anlarım.
Yarın size yurtdışında olan biri en ufak hediye gönderemeyince beni anlarsınız.
Ayrıca özür dilerim sinirimi sizden çıkarttım olay çok tazeydi.