nasirjones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bol işleriniz olsun, kolaylıklar dilerim.

Naçizane bir tavsiye vereceğim.

Mesleğiniz gerçekten güzel. Bir arkadaşımın kardeşi de meslek lisesi mezunu, sizin gibi elektrikçi o da.

İşi öğrendikten sonra sadece kendi işlerini almaya başladı. Bir binanın sıfırdan elektrik işlerini hallediyor. Akkuyu'da çalıştı. Şimdi TRT'nin bile elektrik işlerine bakıyor. Malzemeden ayrı, işçilikten ayrı kazanıyor. Size de bu yönde tavsiye verebilirim. İşe iyice hakim olup çevrenizi büyüttükten sonra kendinize çalışın.
İnşallah onuda yapacağım önceliğim şuan kendime bir sene yada 2 sene içinde ufakta olsa bir ev almak sonra bi arkası geniş araç alıp o işleride yapacağım ama şuan riske atmaya gerek yok sigorta olayları falan zarara uğrarım
2 3 yıl geçsin bir araba bi ev alırsam rahat rahat çalışırım tavsiyeniz için teşekkür ederim 🙂

ozturrk34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bol bereketli kazançlar dilerim hocam. Allah ayağına taş değdirmesin.
Allah razı olsun kardeşim

Feri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bol kazançlar diliyorum. Borçlarınızı ödeyip düze çıktıktan sonra mesai işine bence biraz ara verin. Vücut dayanmaz 30 gün full çalışmaya. Hayat devam ediyor kendinize ve sevdiklerinize de zaman ayırmak lazım.
Borcumu ödeyeyim azaltacağım hocam teşekkür ederim 🙂

leupay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alın teri dökenlere selam olsun.
Ve aleyküm selam 🙂

constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah kolaylık versin hocam.

Merak ettim ne iş yapıyorsunuz?

Elektrik ile alakasını resimlerden tam çözemedim.
Resimlerin amacı kirliliği göstermekti resimlerin bağlantısı yok birbiri ile

Teşekkür ederim sağolun 🙂

duskorc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı işler. Hidrolik piston ile sıkıştırılıp üretilen bir şey yapıyorsunuz sanırım. Seramik üretimi mi işiniz?
Ortamın kirliliğini göstermek için koydum resimleri

KAUÇUK üretim fabrikası burası teşekkür ederim 🙂