Müşterisinin kıymetini bilmeyen bir firma.
Uzun yıllardır çalışıyorum memnunum ama müşteri kıymetini bilmiyorlar,
Uzun süredir kullanmış olduğum hosting paketimin yenilenmesi için önceden mail gönderiliyordu %25 indirim uygulanıyordu maili 2 gün geç farkettim kendilerine yazdım bu konuda yardımcı olabilirseniz indirimli bir şekilde yenilemek istiyorum,
Paketin bitimine daha bir aydan fazla süre var ama maalesef yardımcı olamıyoruz dediler ve geri çevirdiler.
Benim o indirme ihtiyacım da yok ama önceden yenileme yaptığım için ve eski müşteri olduğum için böyle bir imkan sunabileceklerini düşünerekten destekten talepte bulundum maalesef kusura bakmayın dediler.
5 yıldan fazladır kullanmış olduğum hosting paketimi bu ay itibariyle sonlandırıyorum işlemlerim bittikten sonra da üyeliğimi sildirip bir daha çalışmayacağım bir firmadır.
Müşteri memnuniyeti olmadığından dolayı müşterilerine değer vermediklerinden dolayı esnaf yaklaşımı olmadığından dolayı maalesef kullanmayı tercih etmiyorum artık
Merhabalar,
Konuya yazdığınız gibi yaklaşmayı tercih edebileceğiniz gibi, aksine, müşterimize değer verdiğimiz için yenilemede indirim önerdiğimiz sonucuna da varabilirsiniz. Bu şekilde bir indirimi önermek zorunda değiliz. Kimseye bu şekilde bir indirim önereceğimizi de vaat etmemekteyiz. Ancak ne yazık ki işimizi sürdürülebilir yapabilmek için sonsuz süreli indirimler vb. sunabilmek mümkün olmamaktadır. Yüzbinlerce müşterimiz mevcut, her biri ile satış ekibimizin her yenileme dönemi tek tek görüşmesi de mümkün değil. Bu sebeple eski müşterilerimizi mutlu edebilmek amacıyla otomasyona bağladığımız bir indirim sistemimiz var. Bu sistem de, hizmet yenilemesine belli bir süre kala e-mail göndermekte ve belli bir süre içinde yenilenirse indirim uygulanacağını söylemekte, yenileme yaptığınızda da otomatik indirim uygulamaktadır. Sayısız eski müşterimiz de bu indirimden yararlanmaktadır. Bu dönem bunu kaçırdıysanız, sonraki dönem de yararlanmayı düşünebilirsiniz. Belirttiğimiz gibi bizim bu indirimi hiçbir şekilde yapma yükümlülüğümüz yok, tamamen eski müşterilerimizin memnuniyeti adına yapmaktayız. Bu açıdan değerlendirmenizi rica ederiz.