Arkadaşlar merhaba.
var olan scripte tema giydirme işlemi olacaktır. Bazı olaylardan dolayı çok bütçemiz kalmadı. Açık ve net olarak burdan direk iletiyorum tema giydirme işlemi için bazı arkadaşlar ile bazı sorunlar oldu lütfen özellikle yanlış anlaşılma olmasın. Bütçemiz çok fazla kalmadı sürekli ödeme istenildi işler boşa gitti ödemeler yapıldı iş teslimatı gecikti hep. Bu yüzden dolayı iş bitiminde ücret verilecektir.

Yapılacak olan iş;
------
Kişisel websitesi için tema giydirilecek.
Tema linki lütfen inceleyin: https://themejunction.net/html/gerold/demo/index-8.html
Tema giydirilecek scripti ileteceğim.
Tema envatodan orjinal satın alındı.
Fiyat olarak 2.000 tl bütçemiz kaldı tema alımı ve bazı arkadaşlar sağolsun yapağız işlemi diyerek bizi de zor durumda bıraktılar.
Lütfen özellikle söylüyorum bu fiyata yapacak olan arkadaşlar varsa hemen acil bir şekilde yaptırmak istiyorum. Fiyat politikası olarak düşük olabilir ama bütçemiz maalesef bu kadar kaldı.
R10 formunda emeği geçen arkadaşlar da var ama bizi de yarı yolda bırakanlar olduğu için çok zor durumda kaldık. Lütfen yanlış anlaşılmasın bu durum. Saygılarımla..

Whatsapp'tan direk bağlantıya basarak ulaşabilirsiniz mesaj kutum dolu kusura bakmayın.