Selam!
Öncelikle, kıdem tazminatı alabilmek için iş sözleşmesini haklı nedenle feshetmen gerekiyor.
Eğer kendin istifa edersen tazminat alamazsın. Ancak işyerindeki baskı, psikolojik mobbing veya iş koşullarının kötüleşmesi gibi sebeplerle haklı fesih yapabilirsin.
Haklı fesih yapabileceğin durumlar,
Maaşın eksik veya geç ödeniyorsa
Fazla mesai ücreti ödenmiyorsa
İşyerinde mobbing (psikolojik baskı) varsa
İş sağlığı ve güvenliği kurallarına uyulmuyorsa
Çalışma koşulların sözleşmene veya kanuna aykırı şekilde ağırlaştırıldıysa
Bu gibi durumları belgeleyebilirsen (örneğin yazışmalar, tanıklar, SGK kayıtları vb.), İş Kanununun 24. maddesi gereği iş akdini feshedip kıdem tazminatını talep edebilirsin.
Kendinizi zorla attırmaya çalışmayın öncelikle ilk tavsiyem bu olacak haklı gerekçeler verdiğinizde direkt olarak tazminatsız sizi kovma hakları doğar. İkinci bir husus iş yerinde gerçekten yasalar açısından orada çalışmamanıza sebep bir baskı veya sorun mevcut ise bunun üzerinden tazminatınız ile birlikte işten ayrılabilirsiniz. Bunun haricinde mümkün değil tazminatlı bir şekilde ayrılmanız.
İşler çok yoğun olduğu dönemde baskı oluyor sadece bunuda belgeleyebileceğim herhangi bir husus yok mesai ve maaş konusunda hiç bir sorun yaşamıyoruz sürekli beni çıkartın demiyorum 1 kere falan üstüme çıkartın beni dedim okadar oda zaten gülerek olmaz dedi
Sağlık sorunları öne sürsem yıllar önce geçirdiğim bir ameliyat nedeniyle bazen zorlanıyorum doktordan rapor falan alsam olurmu