AOK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
piyasayı hiç bilmem ama 2 kişi bir akşam yemeği 1.000 TL hatırlatayım.
7,5 TL dediğin para ile ekmek alınmıyor misal. artık olayları buna göre değerlendirin hocam.
hocam haklısınızda hiç bir dönem bu kadar fiyat artışı görmedim ben. geçen sene 1 milyonluk bot sayfalar 10 bin tlden satılırdı 7-8e bile bulurdunuz. şuan 500 k hesaplar 15 bin 1 milyonlar 30 binden satılıyor. olayın döviz kuruyla alakası yok. ocaktan beri fiyatlar böyle. dün olanları ve yükselişi saymazsak ocaktan beri düne kadar dolar ne kadar arttıda fiyatlar bu kadar arttı?

zaten çoğu konuda güncelleme kaynaklı fiyatların yükseldiği yazıyor. dediğim gibi aynısı 4-5 sene önce twitter'a oldu. 2019 twitter güncellemesinden sonra ne takipçi datası sağlamak kolay oldu ne fiyatlar eskiyi geçtim eskinin yarısına bile gelmedi. 5 seneyi aşkın süredir neredeyse aynı fiyatlar twitter bazında. ben aynı süreci şuan instagram'ın yaşadığını düşünüyorum.

birazdan gelip bazı arkadaşlar yok 1 milyon datam var işi bilen yapar falan diyecek ama önemli olan data miktarı değil 1k takipçinin fiyatı. sen onu 100 tlden sattıktan sonra alım düştükten sonra istersen 10 milyon datan olsun ne farkeder?