ReputeUs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@disavurum; Şahittir. 10.000₺ harcayıp 1 saat reklam hizmeti aldığımda 7.000 tekil kullanıcıya ulaştık 30 dakikada ama yedirirler mi… DDoS saldırısına maruz kaldık..
Evet hocam biliyorum, sana da Cloudflare'i ben önermiştim konunda. @disavurum; kardeşim benim de A'dan Z'ye forumu kurup yapılandıran kişidir. Size de geçmiş olsun saldırı için.

NCDIO LLC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birilerinin yine canı sıkılmış. Cf tarafında sorun devam ederse iletişime geçin hocam
Düşünmeniz yeter hocam, teşekkür ederim. Ben zaten siber güvenlik uzmanıyım, bu çakalların geçtiği yollardan 13-14 yıl önce vazgeçtik biz. CF için özel WAF kuralları tanımlamak gerekirse hallederim. Şimdilik standart bir kurulum ve saldırı modu yetti. Zaten saldırı aldığımızda Cloudflare kurmamıştık ne bilelim böyle bir şey olacağını. Legal, insan gibi, konu bile olmayan daha kurulumu yeni bitmiş bir siteydi sonuçta.

chefnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam her konuda haklısınız ama böyle şeylerin olmamasını beklemek zor, işinizi şansa bırakmadan kurun Waf sisteminizi arkanıza yaslanın
Cloudflare kullanması keyifli, ancak her siteye de kurma taraftarı değildim hocam ne bileyim. Hatta şöyle de bir konu açmıştım aylar önce.

Millet site satış ilanı açtığında niye adresi vermek için kılı kırk yarıyor, şimdi daha iyi anlıyorum. Yeni, boş siteye bunu yapan gelirli siteye ne yapmaz?