Burada yeni kurduğum forum sitem için bir tanıtım yaptım. Güzel dilekler ve hayırlı olsun mesajları geldi, onları cevaplamaya dalmıştım. Derken DDoS saldırısı yedik. Başta @MertcanK; olmak üzere konuda 3-4 hocam da şahittir.

Bunu yapana sesleniyorum. Burada üyesin veya misafir olarak bakıyorsun, bakacaksın. Kardeşim, bak; ben siyasi bir figür değilim. Kimseyi hedef alan bir site açmadım, kimseye rakip olmadım, kimsenin yoluna ve ekmeğine taş koymadım. Düşmanım yok, kimseyle alıp veremediğim, kimsenin de benimle alıp veremediği de yok. Bomboş, daha içerisinde konu bile olmayan bir foruma sırf tanıtımını görüp saldırmak nasıl bir ezikliktir?

Bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap. Kötülüğün bile belli açıklanabilir, anlaşılabilir sebepleri olur. Senin sebebin ne? Amacın ne? Elindeki stresser üyeliği ya da Python scripti kurduğun sanal sunucu olmazsa sen bir "HİÇ"sin. Silik bir insansın, bu hayatta hiçbir başarın yok, biliyorsun değil mi? Sevilmemişliğini bu tip şeyler yaparak yok edemezsin. Benden sana tavsiye, çok değil, azıcık dişe dokunur şeylerle ilgilen. Mesela amacın hekır falan olmaksa git SQL inj araştır, XSS araştır, ya da ne bileyim? O DDoS attığında web sunucuda neler oluyor, katmanlar nedir port nedir falan bunları öğren ki en azından yaptığın şeyin de ne olduğunu bilerek yap. Amacın yok, bari azıcık bilgin olsun.

Ayıptır be gece gece insanı boş yere gerip uğraştırıyorlar.