Arkadaslar benim sitede gün gectikce hatalar cogalıyor. Forum um 2-3 yıllık forum ara sıra DB hataları veriyordu. Fakat şimdi DB hataları cogaldı . Yeni Konu actıgımızda cıkan hatalardan birisi
Database error in vBulletin 3.6.8:
Invalid SQL:
INSERT INTO thread
(postusername, postuserid, title, iconid, visible, forumid, dateline, open, attach, lastpost, lastposter, replycount, hiddencount, deletedcount)
VALUES
('AksamGunesi', 1, 'En Güzel Msn Sözleri', 0, 1, 238, 1194685142, 1, 0, 1194685142, 'AksamGunesi', 0, 0, 0);
MySQL Error : Duplicate entry '0' for key 1
Error Number : 1062
Date : Saturday, November 10th 2007 @ 09:59:02 AM
Script :
,avatar , msn , msn gülücükleri hayat msn,internet nimetleri,gülben ergen , hülya avşar, biyografi, edebi sanatlar, söz sanatları, atasözleri, deyimler, makaleler, pr6 siteler ,pr7 s, işletim sistemi, Digital Uydu, vBulletin, SMF, Wallpaper, Dini Kon
Referrer :
,avatar , msn , msn gülücükleri hayat msn,internet nimetleri,gülben ergen , hülya avşar, biyografi, edebi sanatlar, söz sanatları, atasözleri, deyimler, makaleler, pr6 siteler ,pr7 s, işletim sistemi, Digital Uydu, vBulletin, SMF, Wallpaper, Dini Kon
IP Address : 88.227.122.99
Username : AksamGunesi
Classname : vB_Database
Lütfen yardım edin arkadaslar nasıl sıfırlayabilirim . Sıfır gibi olmasını istiyorum. Acaba YEdegini alıp hepsini silsem sıfırdan kurup yedegi atsam olurmu :S hatalardan kurtulmak icin ne yapmam lazım :S