Müşteri yazılımı almadan önce detaylıca benle görüşüyor kendisine mobil proxy kullanması gerektiğini beyan ediyoruz vesaire daha sonra yazılımı bizden alıyor Açık kaynak python şeklinde.

Ücreti tarafıma ilettikten sonra anydesk bağlanıp kurulumu yapıp testleri yapıp teslim ediyorum herşey sorunsuz.

Sonra müşteri kodlar ile oynuyor projeyi bozuyor ve benden destek talep ediyor satış konusuna ilk kurulumdan sonra destek vermeyeceğimi sizin tarafınızdan yapılan sorunları çözmek zorunda olmadığımı belirtmeme rağmen yardımcı oluyorum anydesk bağlanıyorum ve masaüstünde bulunan zipten ayrı bir klasöre projeyi çıkartıp çalıştırıyorum sorunsuz çalışıyor. Yani durum ortada kendisi birşeyler yapmaya çalışmış projeyi bozmuş.

Daha sonra bu müşteri benden iade istiyor captcha maaliyetini hedef göstererek.

Ben başında kendisine mobil proxy kullanması gerektiğini nereden alacağını paketi fiyatına kadar link bule atıyorum. Oradan almıyor gidip dataimpluse eclypsproxy gibi spam skoru yüksek yerlerden proxy alıp hesap üretmeye çalışıyor.

Açık kaynak teslim edilen yazılım da kendi yaptığı hatalar ile proje bozuluyor 2 kez bağlanıp benlik hata olmamasına rağmen düzeltiyorum.

Bana göre burada alıcı %100 hatalı. 3. Şahıs fikirleri de merak ediyorum satın almadan önce neler gerektiği size aktarılıyor firmasına kadar fiyatına kadar link dahil iletiliyor ama siz gidip spam skoru yüksek ucuz sitelerden proxy alıyorsunuz ve maaliyet adı altında iade talep ediyorsunuz ben hiç iyi niyetli bulmadım bu yaklaşımı.