lorxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yemeksepetinde nasıl yönetici ile uğraştığınız hocam, disveç var hayatınızda 1 yada 2 kere görürsünüz 10 yıl çalışsanız.

Kurye değilim yaptığım iş bağımsız ama ülkede milyonu aşkın bu sektörde olan var, bu şekilde konuşup milyon kişiyi küçümsemeniz hoş değil.

Akrabalarımda ve çevremde 50-60'ı aşkın kurye vardır, yani şu dedikleriniz karşısında insanın aklına 1 milyon kişi ahraz bir zeki siz misiniz diye gelmiyor değil

Trendyol express'te kargolar araca yüklenir, her gittiğiniz siteye 5-10 paket atar çıkarsınız, adam kendi çalışmıyor 4 aracı var 4 eleman sigortası ile birlikte çalıştırıyor diyorum dediğinize bakın

İlla kanıt konuşacak ise;

buyrun Yemeksepetinde günde 12 saat ortalama ile çalışan kuzenimin geçen sene asgari 17 iken 1 aylık kazancı. Tüplü arabayla atıyordu 5 bin küsür de yakıta vermişti. Ankara bu İstanbul da değil.

Siz ekspres kargoyu yemek taşımak ile karıştırmayın devletteki tanıdıklarla içeri araba sokuyor millet
Hocam, 4 arabayla yapan kuzeniniz İstanbul’da yapmak isterse bana söyleyin birlikte yapabiliriz , hafta sonu src4 sınavını da hallediyorum 😂