Yeni başvuru yaptım arkadaşlar, evinde sunucu hizmeti vermek isteyen arkadaşlarım olursa onlarda faydalansın diyerek paylaşmak istiyorum... 1GBPS Paylaşımsız Port veren X Firmasındaki sunucuma aylık 8000₺ ödüyordum..
İçerisinde sadece video barındırdığım bir sunucuydu. Çalıştığım firma sahibi ile görüşüp bir sunucu almasını ( ortalama 40-50.000₺ ) önerdim ve aylık 2.2200₺ olan bu pakete geçmesini ve 1 yılda amorti edeceğini söyledim... Forumda bu konu ile ilgili daha önce bir kaç konu açmıştım bana sıkılmadan destek olan bir arkadaşım var. En son kendisine teşekkür konusu açacağım. Eğer bu şekilde yüksek meblağ ödemek istemiyorsanız son gün 1 Nisan... Amacım reklam değil herhangi bir ücret almıyorum bu işten tamamen faydanıza olması dileğiyle... Sadece verdikleri WiFi 7 modem 550$ civarında paket beleşe geliyor bilginiz olsun..
Müşteri temsilcileri paketi bilmiyor alana kadar canım çıktı kavgalar bağırışmalar oldu. Hatta TV Plus aboneliğimi iptal ettirmek zorunda kaldım ve bu paket için 1500₺ cayma bedeli ödeyeceğim TVPlustan ( İşin kötü yanı da tekrar bağlatacağım TVPlus ı

. Paket olarak direk geçiş olmadığı için falan fistan zırvaladılar ama aldık sonunda)
https://www.superonline.net/ev-inter...yasi/1000-mbps
Müşteri temsilcisini darlayın ve bulmalarını söyleyin. Evinizde türk telekom altyapısı var ise veya farklı bir fiber internet altyapısı var ise Türkcell ile görüşün gereğini yapsınlar arkadaşlar..
Alana hayırlı olması dileğimle..